Advertisement

Kastamonu Sel / Bartın, Sinop, Samsun ve Kastamonu'da sel felaketi! Mahsur ... : Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı kastamonu'da tarlada çalışan işçiler selde mahsur kaldı kastamonu ili tosya i̇lçesinde şiddeti yağmur nedeni ile sel felaketi yaşandı.

Kastamonu Sel / Bartın, Sinop, Samsun ve Kastamonu'da sel felaketi! Mahsur ... : Kastamonu taşköprü'de hayvanlar sele kapıldı kastamonu'da tarlada çalışan işçiler selde mahsur kaldı kastamonu ili tosya i̇lçesinde şiddeti yağmur nedeni ile sel felaketi yaşandı.. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Oluşan sel nedeniyle tarım arazileri, işyerleri ve evleri su bastı. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi.

Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları. N dört gündür etkili olan sağanak yağış yerini cumartesi günü sele bıraktı. Kurak geçen kış mevsimi nedeniyle susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya kalan kastamonu'da birkaç.

Kastamonu'da sel meydana geldi araç su altında kaldı ...
Kastamonu'da sel meydana geldi araç su altında kaldı ... from im.haberturk.com
Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Oluşan sel nedeniyle tarım arazileri, işyerleri ve evleri su bastı. Zehra sarac 197 views5 years ago. Kastamonu, 4 gündür etkili olan sağanak yağışla sele teslim oldu. Yamaçlardaki karlar sel oldu taştı. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1). Ulusal basın yayın organlarının haberlerine taşımadığından şikayetçi olan kastamonulular i̇stanbul gazetem.

N dört gündür etkili olan sağanak yağış yerini cumartesi günü sele bıraktı.

Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Kastamonu'da sel nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı. Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu. Yamaçlardaki karlar sel oldu taştı. Kastamonu'da sağanak yağışkastamonu'da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.25 haziran 2015 perşembe 04:55. Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı. Kurak geçen kış mevsimi nedeniyle susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya kalan kastamonu'da birkaç. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Kastamonu'da etkili olan yağışlar sonrası yaşanan sel bir çok bölgedeki ulaşım ve haberleşmeyi sekteye uğrattı! Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı.

Kastamonu'da etkili olan sağanak yağışın yerini sele bırakması, en çok çiftçileri ve köylüleri mağdur kastamonu'nun seydiler, araç ve devrekani ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde oluşan sel. Kastamonu'da sağanak yağışkastamonu'da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.25 haziran 2015 perşembe 04:55. Bir araç da sel sularına altında kaldı. Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Bartın ve sinop'ta da durum vahim.

Son dakika haber | İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel ...
Son dakika haber | İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel ... from i1.wp.com
Sel, birçok ilçede içme suyu boruları ile şebeke hattına zarar verdi. Ulusal basın yayın organlarının haberlerine taşımadığından şikayetçi olan kastamonulular i̇stanbul gazetem. Kastamonu sel haberleri için video, galeri ve içerik sonuçları. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Kastamonu'da sağanak yağışkastamonu'da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.25 haziran 2015 perşembe 04:55. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı.

Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu.

Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Yamaçlardaki karlar sel oldu taştı. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Kurak geçen kış mevsimi nedeniyle susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya kalan kastamonu'da birkaç. Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1). Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Ulusal basın yayın organlarının haberlerine taşımadığından şikayetçi olan kastamonulular i̇stanbul gazetem. Oluşan sel nedeniyle tarım arazileri, işyerleri ve evleri su bastı. Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı. Bu yüzden bazı ilçelerde evlere içme.

Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde, etkili olan sağanak sonrası bazı mahalleleri su bastı. Kastamonu'da sağanak yağışkastamonu'da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.25 haziran 2015 perşembe 04:55. Kastamonu sel baskini, daday belgeseli selalmaz köyü kastamonu kastamonu videoları, taşköprü kastamonu dron çeki mi dji mavi c ai r memleketi m, doğa i çi n çal 11 çarşambayi sel aldi. Kastamonu'da etkili olan sağanak yağışın yerini sele bırakması, en çok çiftçileri ve köylüleri mağdur kastamonu'nun seydiler, araç ve devrekani ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde oluşan sel. Bartın ve sinop'ta da durum vahim.

Kastamonu'da Sel - Haberler
Kastamonu'da Sel - Haberler from foto.haberler.com
Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu. Kastamonu'nun azdavay, daday ve seydiler ilçeleri başta olmak üzere 4 gündür etkili olan sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Kastamonu'da etkili olan yağışlar sonrası yaşanan sel bir çok bölgedeki ulaşım ve haberleşmeyi sekteye uğrattı! Kastamonu'nun taşköprü ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Kastamonu'nun ilçelerinde oluşan sel nedeniyle belediyelerin alt yapısını işlemez hale getirdi. Bartın ve sinop'ta da durum vahim. Kastamonu cide ilçesi sel felaketi yaşadı(1).

Kastamonu'da etkili olan yağışlar sonrası yaşanan sel bir çok bölgedeki ulaşım ve haberleşmeyi sekteye uğrattı!

Azdavay ilçesini kastamonu'ya bağlayan karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Zehra sarac 197 views5 years ago. Sel nedeniyle evleri ve işyerlerini su basarken. Ulusal basın yayın organlarının haberlerine taşımadığından şikayetçi olan kastamonulular i̇stanbul gazetem. Sel nedeniyle araçlar da yollarda mahsur kaldı. Kastamonu'da selin en çok etkilendiği ilçelerin başında gelen seydiler ilçesinde tarım arazileri sulan. Kastamonu'da özellikle azdavay, bozkurt, küre ve abana'da şiddetli yağmur etkili oldu. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşköprü'de üstatlar mahallesi'ni sel bastı. Kastamonu, 4 gündür etkili olan sağanak yağışla sele teslim oldu. Kastamonu'da etkili olan sağanak yağışın yerini sele bırakması, en çok çiftçileri ve köylüleri mağdur kastamonu'nun seydiler, araç ve devrekani ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde oluşan sel. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü. Kurak geçen kış mevsimi nedeniyle susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya kalan kastamonu'da birkaç. Kastamonu'da akşam saatlerinde aniden bastıran ve aralıklarla devam eden yağmur, sele dönüşünce sokaklar savaş alanına döndü.

Posting Komentar

0 Komentar